- مشاهده: ۲۸۵

کسب عنوان مرکز تحقیقات برتر کشور در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی

در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم به عنوان برگزیده مراکز تحقیقات بالینی و ارتقا سلامت دارای ردیف مستقل بودجه انتخاب شد.

بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی با حضور رییس جمهور، وزیر بهداشت، وزیر علوم، رییس فرهنگستان علوم پزشکی، معاون تحقیقات وزارت بهداشت، محققان و پژوهشگران برتر علوم پزشکی دوشنبه 3 بهمن ماه 1401 در سالن اجلاس سران برگزار شد(گالری عکس).

دریافت کتابچه برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره رازی

به گزارش روابط عمومی‌پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم ،در این جشنواره که به دلیل  نام‌گذاری سال ۱۴۰۱، با محوریت «تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» مصادف با ولادت امام محمد باقر (ع) برگزار شد، ۵۷۰  شرکت کننده حضور داشته و ارتقای جوایز جشنواره، ارزیابی جداگانه دانشجویان و نخبگان و تقدیر از واکسن سازان از جمله ویژگی‌های این جشنواره بود.

در ابتدای این جشنواره دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، شناسایی ظرفیت‌های انسانی و زیرساخت ها و تشکیل شبکه نخبگان را علاوه بر تقدیر از محققین بر اساس سیاست‌های کلان تحقیقات در حوزه سلامت از جمله اهداف برگزاری بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی عنوان کرد.

وی با اشاره به این که جشنواره امسال در دو گروه شرکت کنندگان حقیقی و حقوقی برگزار شده است، افزود: تعداد برگزیدگان حقوقی و حقیقی این جشنواره به ترتیب 25 و 17 نفر هستند که تخصیص 50 درصد جوایز در بخش حقوقی به فناوری و نوآوری، اضافه نمودن فناوری به عنوان و محورهای جشنواره در راستای شعار سال و همچنین حمایت از نخبگان جوان و تفکیک بخش دانشجویی از جمله تغییرات جشنواره امسال است.

*** رشد تصاعدی دانشگاه‌های علوم پزشکی از نظر کمی و کیفی در سال‌های پس از انقلاب اسلامی 

دکتر بهرام عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی را در حوزه سلامت دانست و گفت: به اذعان سازمان بهداشت جهانی در میان کشورهای مدیترانه شرقی در تمامی‌شاخص‌های سلامت جزو کشورهای برتر هستیم.

وی افزود: افزایش امید به زندگی، کاهش مرگ و میر مادران باردار و نوزادان و دسترسی مردم به خدمات سلامت در اقصی نقاط کشور را مدیون انقلاب اسلامی هستیم و در حوزه سلامت نیز به خودکفایی رسیده ایم.

وی با اشاره به این که رتبه علمی ایران در اسکوپوس یک درجه ارتقا یافته و از مرتبه 16 به 15 رسیده‌ایم ،ادامه داد: در رده نیروهای سلامت در اکثر رشته‌های تخصصی، فوق تخصصی و فلوشیپ جایگاه خوبی داریم و تاکنون 31 هزار مقاله در دانشگاه‌های علوم پزشکی تولید شده است.همچنین 403 نشریه تخصصی نمایه شده و رشد 10 درصدی در پایگاه‌های علمی داشته ایم.

گفتنی ست ، در این جشنواره  مرکز تحقیقات  غدد و متابولیسم به عنوان برگزیده مراکز تحقیقات بالینی و ارتقا سلامت دارای ردیف مستقل بودجه انتخاب شد.